Preserve-osebna higiena

Osebna higiena

Spreminjamo jogurtove lončke v ščetke za zobe že od leta 1996.

Izdelki so narejeni izključno in samo iz reciklirane PET in PP plastike, pridobljene  iz jogurtovih lončkov „Stonyfield organic“  in zbiralnikov vode  „BRITA“.  Čeprav so narejeni  iz recikliranih materialov, PRESERVE izdelke je možno večkrat predelati. Z uporabo recikliranih materialov varčujemo z vodo, energijo, varujemo naravne vire ter dvigujemo in ohranjamo zavest o pomenu reciklaže pri nas.

Embalaža je enostavna in majhnih dimenzij,  pri čemer  omejujemo emisije ogljika v ozračje in količino embalažnih odpadkov. Kljub naštetim prednostmi, izdelki cenovno niso občutljivo dražji od konvencionalnih.

Izdelki se 100% NE testirajo na živalih!

Proizvodnja je locirana v ZDA,  pri čemer  se ohranja visok standard kvalitete,  zdravstvena  varnost  za uporabo ter široko bazo surovin, katere je mogoče reciklirati. Na ta način prispevamo k ohranitvi eko sistema.

PONUDBA:

  1. Preserve  ŠČETKA  ZA  ZOBE:  100%  reciklirana plastika držala; anatomski dizajn; dostopne po mehkobi: soft, ultra soft in medium
  2. Preserve ŠČETKA ZA ZOBE-OTROŠKA: 100% reciklirana plastika ; držala; Pakiranje vsebuje informacije o ogroženosti divjih živali, ki naredijo umivanje zob bolj zanimivo in bolj poučno. Del prihodka od prodaje je namenjen združenju za zaščito živalskih vrst.
  3. Preserve  ČISTILEC  JEZIKA:  100% reciklirana plastika; osveži  dah in uničuje bakterije 10x učinkovitejše od ščetke za zobe
  4. Preserve  ZOBOTREBCI:  odličnega  okusa,  naravnih  arom: META  IN CIMET; naravne antibakterijske sestavine
  5. Preserve  BRITVICE:  embalaža je  narejena iz  100% recikliranega PET-a;trojna britvica omogoča gladko britje; naša britvica s tremi rezili je enostavna za uporabo ter naredi britje zabavno

“Preserve  spodbuja ljudi,da se vsakodnevno odločajo o dobrobiti zemlje in okolja, ter omogoča kreativne rešitve za ugodnejše življenje brez kompromisov.”

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close